Waarom " Lean on Me-diation" 
Esther Liebrand is een eerlijke, flexibele geest die met haar boeren/ gezonde verstand en haar hart op de tong in de juiste dosis combineert.
 
In de commerciële bouwkunde ben ik afgestudeerd, deze combinatiet heb ik vervolgens goed gecombineerd op de werkvloer. Nadat ik 10 jaar in Lelystad heb gewoond waar ik o.a. verbouwingen deed voor AH tot projectleider voor de casco bouw ben ik weer terug gekeerd naar mijn roots.
 
De achterhoek bracht mij weer de rust en de zelf gewaarwording om vervolgens de studieboeken weer op te pakken om mij zelf verder te ontplooien en het recht te laten zegevieren. Eerlijkheid duurt het langst, daar geloof ik heilig in.
 
Tijdens deze studie kwam ik er steeds meer achter dat het niet alleen om het recht gaat maar ook om er uiteindelijk samen uit te komen. Dat doe je alleen door met elkaar een open en eerlijk gesprek te voeren. Duidelijkheid te geven aan elkaar  dat is precies waar het mij uiteindelijk om gaat. Openstaan voor de gedachtegang van de ander en door hiermee rekening te houden en elkaar hierin te respecteren maakt de situatie een stuk makkelijker om eruit te komen.
 
Mijn passie ligt bij het helpen van mensen, die het moeilijk vinden om een gesprek aan te gaan met hun werkgever over de onderwerpen die er voor hun toe doen.
 
Je kunt me altijd bellen om eerst eens kennis te maken, en te horen of ik iets voor je kan betekenen.
 
 
 
 
Esther Liebrand
Marssestraat 2
7045 AA  AZEWIJN
Esther@Leanonmediation.nl
06 - 82 91 97 81