Esther Liebrand
Brummelhof 45
7045 AB  AZEWIJN
Esther@Leanonmediation.nl
06 - 82 91 97 81
 
Waarom " Lean on Me-diation" 
Esther Liebrand is een eerlijke, flexibele geest die met haar boeren/ gezonde verstand en haar hart op de tong in de juiste dosis combineert.
 
Ze studeerde af in de commerciële bouwkunde, wat ze vervolgens goed combineerde op de werkvloer. Nadat ze 10 jaar in Lelystad heeft gewoond waar ze o.a. verbouwingen deed voor AH tot projectleider voor de casco bouw is ze weer terug gekeerd naar de roots.
 
De achterhoek bracht haar weer de rust en de zelf gewaarwording om vervolgens de studieboeken weer op te pakken om haar verder te ontplooien en het recht te laten zegevieren. Eerlijkheid duurt het langst, daar gelooft ze heilig in.
 
Tijdens deze studie kwam ze erachter dat het niet alleen om het recht gaat maar ook om er uiteindelijk samen uit te komen. Dat doe je alleen door met elkaar een open en eerlijk gesprek te voeren en dat is precies waar het haar uiteindelijk om gaat. Openstaan voor de gedachtegang van de ander en door hiermee rekening te houden en elkaar hierin te respecteren maakt de situatie een stuk makkelijker om eruit te komen.
 
Haar passie ligt bij het helpen van degene die dat zelf niet durven aan te kaarten bij de andere partij of eenvoudigweg niet kunnen. Soms heb je gewoon even hulp nodig. 
 
Je kunt haar altijd bellen om eens te horen wat ze voor jou kan betekenen of gewoon even kennismaken.